Hedlunds

Trävaror

Lagerlistor

Här kan du se de senaste lagerlistorna för furu och gran. Alla varor som visas är friblivande med risk för mellanförsäljning.
Senast uppdaterad
2024-02-23

Råvara från erkänt bra område

Tallskog

Hedlundskoncernen ligger i hjärtat av Dalarna vid Ore Älv i Furudal, mitt i det bälte där förutsättningarna för att producera furu och gran är de bästa. Här med råvaran inpå knutarna, lever och verkar vi.

Historiskt sett har vi i huvudsak sågat furu och än idag utgör det majoriteten av vår timmerråvara, men för att minimera transporterna tar vi sedan några år tillbaka även in en liten andel gran.

Vårt mål är att inför framtiden öka vår förädlingsgrad så mycket som möjligt genom att vara lyhörda på vad slutförbrukaren av våra trävaror vill ha.

Vi har under de senaste 10 åren investerat stort i toppmodern utrustning och kommer fortsätta göra det för att garantera kvalitet i alla led och vara i topp vad gäller ett modernt arbetssätt.

Nyfiken på hur vi arbetar?

Låt oss guida dig genom processen – hur timret i Furudal förädlas till flertalet virkesprodukter av högsta kvalitet.
Bra hus
En annan del av hedlundskoncernen

Bra Hus: Prisbelönt småhusleverantör

Ett husköp är en av de största affärerna man gör i livet, och givetvis är då även de minsta detaljerna av största vikt. Arkitektritad millimeterprecision möter Hedlunds säregna flexibilitet i Bra Hus—en prisvinnande leverantör av trivsamma hem.
Bra Hus Vision 139